White Labs: WLP655 Belgian Sour Mix Yeast® PurePitch™
Kód: WLP943Detailní popis produktu
WLP655 Belgian Sour Mix I®
Jedinečný mix kvasnic Brettanomyces a Saccharomyces s bakteriemi Lactobacillus a Pediococcus. Perfektní pro napodobení tradičního spontánního způsobu kvašení.
Minimální trvanlivost:
Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C
Prokvašení | 70 - 80 % |
Sedimentace | střední - nízká |
Tolerance na alkohol | 8 - 12 % |
Optimální teplota fermentace | 27 - 29°C |
Veškeré kvasnice skladujeme v lednici při teplotě okolo 4°C. Při balení zásilky je ke kvasnicím přidán nachlazený gelový polštářek, aby se zamezilo ohřátí kvasnic a ty tak zůstaly v těch nejpříznivějších podmínkách. Gelový polštářek je zahrnut v ceně. Pro přepravu doporučujeme zvolit dopravce GLS, který zásilky doručuje většinou do druhého dne od odeslání.
Velikost várky | Do 12° P (1,048) |
12,5 - 16,5°P
(1,050 - 1,065)
|
Přes 16,5° P (1,065) nebo zakvašení při nízké teplotě 10 - 13°C (ležák) |
20 L | 1 balíček bez starteru | 2 balíčky, nebo 1 balíček v 1 l starteru | 3 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru |
40 L | 2 balíčky bez starteru | 4 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru | 6 balíčků, nebo 1 balíček ve 4 l starteru |
60 L | 3 balíčky bez starteru | 6 balíčků, nebo 1 balíček ve 3 l starteru | 9 balíčků, nebo 1 balíček v 6 l starteru |
Hodí se na pivní styly:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tekuté kvasnice White Labs |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Typ kvašení: | Spodní |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.