Výdejní místo Bavorovice 20, Hluboká nad Vltavou.

White Labs: WLP655 Belgian Sour Mix Yeast® PurePitch™

Kód: WLP943
489 Kč / ks 436,61 Kč bez DPH
Na objednávku

Jedinečný mix kvasnic Brettanomyces a Saccharomyces s bakteriemi Lactobacillus a Pediococcus. Perfektní pro napodobení tradičního spontánního způsobu kvašení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

WLP655 Belgian Sour Mix I®

Jedinečný mix kvasnic Brettanomyces a Saccharomyces s bakteriemi Lactobacillus a Pediococcus. Perfektní pro napodobení tradičního spontánního způsobu kvašení.

Minimální trvanlivost: 

Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C

Technické údaje
 Prokvašení  70 - 80 %
 Sedimentace  střední - nízká
 Tolerance na alkohol  8 - 12 %
 Optimální teplota fermentace  27 - 29°C

 

Veškeré kvasnice skladujeme v lednici při teplotě okolo 4°C. Při balení zásilky je ke kvasnicím přidán nachlazený gelový polštářek, aby se zamezilo ohřátí kvasnic a ty tak zůstaly v těch nejpříznivějších podmínkách. Gelový polštářek je zahrnut v ceně. Pro přepravu doporučujeme zvolit dopravce GLS, který zásilky doručuje většinou do druhého dne od odeslání. 

Dávkování 
Velikost várky Do 12° P (1,048)
12,5 - 16,5°P 
(1,050 - 1,065)
Přes 16,5° P (1,065) nebo zakvašení při nízké teplotě 10 - 13°C (ležák)
20 L 1 balíček bez starteru 2 balíčky, nebo 1 balíček v 1 l starteru 3 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru
40 L 2 balíčky bez starteru 4 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru  6 balíčků, nebo 1 balíček ve 4 l starteru  
60 L 3 balíčky bez starteru  6 balíčků, nebo 1 balíček ve 3 l starteru  9 balíčků, nebo 1 balíček v 6 l starteru  

 

Jak připravit starter?

Hodí se na pivní styly:

Doplňkové parametry

Kategorie: Tekuté kvasnice White Labs
Hmotnost: 0.05 kg
Typ kvašení: Spodní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Používáme ověření věku Adulto