White Labs: WLP566 Belgian Saison II Ale Yeast® PurePitch™
Kód: WLP566Detailní popis produktu
WLP566 Belgian Saison II Ale Yeast® Next Generation
Tento kmen produkuje nízkou hladinu fenolů s příchutí a aroma hřebíčku, které můžeme cítit i v hotovém pivě. Produkce ovocných esterů vytváří rovnováhu mezi ovocnými a kořenitými vůněmi a chutěmi. Tento kmen dobře fermentuje a sedimentuje, což umožňuje snadnou výrobu Saison a Farmhouse Ale.
**Při genetickém testování bylo zjištěno, že WLP566 Belgian Saison II Ale Yeast obsahuje STA1 gen (glukoamyláza), potenciální indikátor Saccharomyces cerevisiae var. Diastaticus, a proto má schopnost využívat některé dextriny (nezkvasitelné cukry), což vede k vyšší úrovni prokvašení typického pro pivní styl Saison.
Minimální trvanlivost:
Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C
Prokvašení | 78 - 85 % |
Sedimentace | střední |
Tolerance na alkohol | 5 - 10 % |
Optimální teplota fermentace | 20 - 25°C |
Díky většímu balení Next Generation není potřeba starter na 20 litrovou várku.
Veškeré kvasnice skladujeme v lednici při teplotě okolo 4°C. Při balení zásilky je ke kvasnicím přidán nachlazený gelový polštářek, aby se zamezilo ohřátí kvasnic a ty tak zůstaly v těch nejpříznivějších podmínkách. Gelový polštářek je zahrnut v ceně. Pro přepravu doporučujeme zvolit dopravce GLS, který zásilky doručuje většinou do druhého dne od odeslání.
Složení: kvasnice, voda, ječmen, aminokyseliny a stopové minerály
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tekuté kvasnice White Labs |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Typ kvašení: | Svrchní |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.