White Labs: Ultra-Ferm
Kód: WLN4100Detailní popis produktu
Ultra-Ferm
Ultra-Ferm je tekutá amyloglukosidáza (vysoce koncentrovaná) z vybraného klasického kmene Aspegillus Niger. V pivovarnictví se používá především při vaření Brut IPA.
Použití:
- Snížení časů zcukření
- Zcukření nesladovaných obilovin
- Zvýšení prokvasitelnosti
Funkce při výrobě piva:
Sládkové často chtějí produkovat lehká piva nebo přímo dia piva. V těchto případech sládek vyžaduje kontrolovanou či kompletní přeměnu škrobu a dextrinů na zkvasitelné cukry. Tradiční metody dovolují přeměnu jen 75-80% škrobů. Ultra-Ferm amyloglukosidáza dovoluje úplné štěpení dextrinů na zkvasitelné cukry, a to ze všech typů škrobu.
V pivovaru je doporučené dávkování Ultra-Ferm 0,8 - 3,2 litru na 1 tunu škrobu. Optimální pH je 3,5 - 5,5 a teplota by neměla překročit 60°C. Aktivita amyloglukosidázy je kompletně ukončena, když je proces štěpení držen na 85°C po dobu 10 minut.
Minimální trvanlivost: 31.1.2025
Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tekuté kvasnice White Labs |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Typ kvašení: | Enzymy |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.