White Labs: Clarity Ferm
Kód: WLN4101Detailní popis produktu
Clarity Ferm
Clarity Ferm je snadno použitelný enzym, který eliminuje chladový zákal v pivu tím, že dokáže rozložit citlivé polypeptidy, které vytváří chladový zákal Tím slouží k rychlejšímu vyčeření a vyšší čistotě piva.
Kromě eliminace chladového zákalu Clarity Ferm významně snižuje obsah lepku v pivech vyrobených z ječmene a pšenice. Ošetřené pivo pomocí tohoto enzymu, které je vyrobené z ječmene nebo pšenice má typicky obsah lepku pod 20 ppm, což je mezinárodně uznávaná hodnota pro pivo považované za "bezlepkové".
Enzym neovlivňuje výslednou chuť a aroma piva.
Použití:
- Eliminace vzniku chladového zákalu, zvýšení trvanlivosti piva
- Výrazně redukuje obsah lepku ve vašich pivech
Použití:
Přidává se do vychlazené mladiny (19-26 l) před nasazením kvasnic a započetím fermentace.
Minimální trvanlivost: 1.1.2026
Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tekuté kvasnice White Labs |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Typ kvašení: | Enzymy |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.