Lallemand: WildBrew™ Helveticus Pitch - 10 g
Kód: 8111Detailní popis produktu
LALLEMAND WildBrew™ Helveticus Pitch - 10 g
WildBrew™ Helveticus Pitch je připravená k použití sušená bakterie, kmen Lactobacillus helveticus, speciálně vybraná pro svou schopnost produkovat širokou škálu kyselých pivních stylů.
V porovnání s WildBrew™ Sour Pitch produkuje nová bakterie při vyšších teplotách intenzivnější citrusovou chuť. Navíc WildBrew™ Helveticus Pitch poskytuje bezkonkurenční konzistenci, snadnou aplikaci, zaručený výkon a bezkonkurenční čistotu pro vaření kyselých pivních stylů dle vašeho výběru.
- Rozsah pH: 3-3,5
- Teplota kvašení: 25-40 °C
- Dávkování: 10 g/hl
Min. trvanlivost: 09/2024 - skladováno v lednici
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.