Vysoká fenolová produkce těchto kvasnic vytváří bylinné aroma a chuť, která se skvěle mísí s bylinnými a ovocnými přídavky v pivu. Očekávejte ve výsledku nižší pH než u...
Kmen se střední intenzitou a tvorbou kořeněných fenolů. Díky prokvašení až 75% zanechává příjemný sladový charakter. Mírně nižší výsledné pH vytváří osvěžující a velmi pitelné...
Tento velmi výrazný kmen produkuje fenolové chutě a vůně připomínající hřebíček, nové koření a pepř. Má střední až vysokou toleranci k alkoholu a je ideální pro mnoho klasických...
Klasický kmen původem z belgické Valonie, používaný především na výrobu belgického saisonu, vytvářející ve výsledném pivu chutě a aroma se zemitými, kořeněnými a...
Tento kmen produkuje nízkou hladinu fenolů s příchutí a aroma hřebíčku, které můžeme cítit i v hotovém pivě. Produkce ovocných esterů vytváří rovnováhu mezi ovocnými a...
Směs tradičních německých kvasnic Weizen a Lactobacillu k vytvoření jemného, kyselého a dobře pitelného piva. Může trvat několik měsíců, než se vyvine kyselý charakter....
Střední intenzita charakteru Brett. Klasický kmen používaný při sekundární fermentaci pro belgická piva a lambiky. Jeden trapistický pivovar používá tento kmen při sekundární...
Jedinečný mix kvasnic Brettanomyces a Saccharomyces s bakteriemi Lactobacillus a Pediococcus. Perfektní pro napodobení tradičního spontánního způsobu kvašení.
Objevte kouzlo amerických farmhouse ale s WLP670 American Farmhouse Blend od White Labs. Tento unikátní mix kvasnic a bakterií je ideální pro vaření rustikálních, komplexních a...
Provozovatel webu WWW.PIVOTEKA-TABOR.CZ (jakožto správce osobních údajů) zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více o cookies ZDE.