Kvasnice, Strana 2

K.9 Ebbegarden kveik dodává pivu chuť a aroma tropického ovoce. Fermentuje dobře v rozmezí 15 °C až 38 °C. Při nejvyšší teplotě může být fermentace hotová za 48 hodin!

K.22 Stalljen dodává pivu tóny jablek a zralého ovoce s jemným nádechem hřebíčku a anýzu. Fermentuje dobře v rozmezí 8 °C až 38 °C. • Při nejvyšší teplotě může být fermentace hotová za 48 hodin....

K.1 Voss kveik je jedinečný svou chutí a aromatem (ovocné tóny s pomerančem a citrusy) a dobře fermentuje při teplotách od 15 °C do 40 °C. Při nejvyšší teplotě můžete očekávat, že pivo bude...

LalBrew Pomona™ 11g jsou sušené kvasinky speciálně vybrané pro svou výjimečnou fermentační schopnost a vytváření ovocných chutí s tóny broskví, citrusů a tropického ovoce. Ideální pro silně...

Tento kmen Voss byl získán od Sigmunda Gjernese (Voss, Norsko), který tuto kulturu udržuje od roku 1980 tradičními metodami a velkoryse ji sdílí s širší pivovarnickou komunitou....