Belgický cukr kandovaný tmavý víceúčelový cukr, který dodává pivu šmrnc, potřebný obsah alkoholu a příjemný nádech karamelu a rozinek. Používá se v mnoha Belgických pivovarech.
Zvyšuje...
Belgický cukr kandovaný světlý víceúčelový cukr, který dodává pivu šmrnc, potřebný obsah alkoholu. Používá se v mnoha Belgických pivovarech.
Zvyšuje ABV (Obsah alkoholu podle objemu)....
Piva, kde je přidaná laktóza získají sladkost, jemnost až krémovost, vyšší plnost a viskozitu.
8088
Což takhle dát si sušenku?
Provozovatel webu WWW.PIVOTEKA-TABOR.CZ (jakožto správce osobních údajů) zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více o cookies ZDE.